MAJLIS PELANCARAN WHOLLYFITZ / WHOLLYFLUSH 2020 SIARAN MEDIA

MAJLIS PELANCARAN WHOLLYFITZ / WHOLLYFLUSH 2020
SIARAN MEDIA


Majlis pelancaran produk ini telah diadakan bagi merasmikan Produk WhollyFitz dan WhollyFlush. Produk WhollyFitz menjanjikan hadiah berupa Voucher bernilai RM 50 Ribu untuk dimenangi dan WhollyFlush menawarkan sebuah Kereta AXIA dari 10 ribu kotak pertama.
WhollyFitz merupakan produk pilihan utama bagi pengguna-pengguna yang menghadapi masalah berat badan.

Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Whollyfitz dapat membantu mengurangkan selera makan, meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga dan seterusnya dengan formulasi terbaru dari whollyfitz.. terdapat extra pertambahan buah lemon bagi membantu pengguna masa kini meningkatkan sistem imunisasi badan dan seterusnya mampu mengelakkan jangkitan penyakit dengan harga jualan RM 79 WholltFitz dijamin berkesan untuk membantu mengurangkan masalah berat badan.


Majlis yang diadakan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur ini telah dihoskan oleh dua pelakon terkenal iaitu Zizan Razak dan Shaheizy Sam. Malah pelancaran ini juga dimeriahkan dengan sokongan dan kehadiran Datuk Aznil Haji Nawawi, Datin Seri Zizie Ezette, Samzy Fuzette, Khaty Fauziah dan Syatilla Melvin.

Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLYFITZ
GUARANA, HOODIA GARDONII, BUAH MARKISA dan BUAH LEMON

WhollyFlush merupakan produk yang diformulasi kha, kaya dengan vitamin-C bagi membantu melancarkan sistem pencernaan, selain itu whollyFlush sangat efektif bagi menurunkan berat badan , meningkatkan metabolis serta memyingkirkan toksin jahat didalam badan, dengan harja jualan RM 39 Whollyfitz Flush dijamin berkesan.
BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLYFITZ FLUSH
BUAH CRANBERRY, BUAH PEACHSINAMAKI, CHIA SEED, GARCINIA, PHYSILLIUMHUSK
Dan GUARANA

INSTAGRAM WHOLLYFITZ
WHOLLYFITZ_HQ

FACEBOOK WHOLLYFITZ
WHOLLYFITZ FITZ HQ

TIKTOK WHOLLYFITZ
WHOLLYFITZHQ

HASHTAG UTAMA

TEBALTEBALNAKPERGIMANA

HADAPSAMPAIJAD