Menu Terbaharu “Healthy Dietary Food” Dari MENATE STEAK HUB

BERITA baik bagi mereka yang mementingkan penjagaan dan kesihatan badan, Me’nate Steak Hub, sebuah restoran makanan barat terkenal menampilkan menu terbaru “Healthy Dietary Food”. Menu terbaharu ini merupakan makanan yang seimbang dari segi protein, lemak. karbohidrat, fiber, vitamin dan mineral.

Walaupun menu-menu ini berunsurkan makanan sihat, makanan yang disediakan adalah enak, Iazat dan sangat menyeierakan. Menu terbaharu dari Me’nate Steak Hub ini juga telah dicuba dan diiktiraf oleh Kevin Zahri, seorang selebriti kecergasan kesihatan terkenal di Malaysia yang juga merupakan Duta Rasmi Me’nate untuk mempromosikan “Healthy Dietary Food”.

Menu yang disediakan ini juga pastinya pilihan menu yang terbaik hasil daripada persepakatan para chef dan pihak pengurusan Me’nate Steakhub setelah meneliti secara terperinci juadah yang menjadi kegemaran para pelanggan yang mementingkan kesihatan.

Ada 5 pilihan menu sihat untuk anda cuba iaitu:

1) Mexican Quinoa Salad

2) Sweet Potato 8: Chick Pea Burger

3) Thai Red Curry Seabass with Lychee

4) Mushroom Barley Risotto with Grilled Chicken

5) Morroccon Beef Tagine with Almond Cous Cous

Makanan ini adalah berunsurkan quinoa, avocado, almond, kentang manis dan daging yang disediakan tidak berlemak, tiada kolesterol, dan tiada bahan perasa tiruan. Setiap hidangan Pula mengandungi kalori dari 400 kalori sehingga 523 kalori.

Harga setiap menu Healthy Dietary Food ini juga adalah sangat berpatutan iaitu bermula dari RM22.90 sehingga RM29.90. Walaupun bahan-bahan yang digunakan adalah premium dan terpilih, harga yang ditawarkan adalah sangat berpatutan.

Menu Healthy Dietary Food ini disediakan di semua cawangan Me’nate Steakhub iaitu di Setapak, Ampang, Bangi, Shah Alam, Melaka dan Johor Baharu.

Kesemua cawangan ini beroperasi dari 11 pagi hingga 11mlm setiap Hari kecuali Hari Jumaat. Restoran Me nate Steakhub beroperasi dari jam 3ptg hgga 12 mlm“ Bagi cawangan Johor Bahru dan Melaka beroperasi sehingga 12 mlm.

Untuk tempahan para pelanggan boleh terus klik pautan Whatssup
SETAPAK bitJy/nakmenateSP
AMPANG bitJy/nakmenateAP
SHAH ALAM bitJy/nakmenateSA
BANGI bitJy/nakmenateBG
JOHOR bitJy/nakmenateJB
MELAKA bitJy/nakmenateML

Facebook Page