NIKMATI DISKAUN DAN TAWARAN HEBAT APABILA PEMBAYARAN DIBUAT MELALUI TOUCH ‘N GO EWALLET DI MIDVALLEY MEGAMALL & THE GARDENS MALL

80% pengusaha kedai di kedua-dua pusat membeli-belah ini akan memperkenalkan kaedah pembayaran QR didayakan oleh Touch ‘n Go eWallet pada tahun 2019

 

KUALA LUMPUR, 14 Disember 2018 – TNG Digital Sdn. Bhd. telah mengumumkan kerjasama bersama dua buah pusat membelah-belah terkemuka di Lembah Klang: Mid Valley Megamall dan The Gardens Mall, yang bakal menggunakan kaedah pembayaran QR menggunakan Touch ‘n Go eWallet (‘eWallet’).

Mulakan musim cuti ini dengan pelbagai promosi menarik yang dibawakan secara eksklusif oleh Touch ‘n Go eWallet. Pelbagai tawaran eksklusif boleh didapati dari 17 hingga 31 Disember 2018 apabila pengunjung membeli-belah tanpa tunai di pengusaha-pengusaha berikut:

 

 • Hanya RM2.50 untuk minuman Tealive di cawangan seluruh negara.
 • Diskaun RM5 dengan setiap pembelian minima RM80 di Popular Bookstore di seluruh negara.
 • RM5 untuk setiap scoop di Haagen Dazs.
 • RM1 untuk secawan Air Mata Kucing di Mou Tak Ding; percuma 2,000 cawan hanya pada 14 Disember 2018, stok terhad.
 • Diskaun RM5 di Gindaco Takoyaki
 • Hanya RM5 untuk pembelian satu bekas kecil dengan satu topping di Llao Llao.
 • Diskaun RM15 untuk semua hidangan utama di Define Food dalam resit yang sama
 • Kadar tetap RM5 untuk perjalanan ke Mid Valley Megamall & The Gardens Mall dari mana-mana lokasi dengan menggunakan perkhidmatan EzCab
 • 60 untuk setiap pembelian minuman All Berry Bang, Mango Magic dan Strawberry Squeeze di Boost Juice

Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

*Tertakluk Terma & Syarat.

TNG Digital juga meletakkan sasaran bahawa lebih 80 peratus pengusaha-pengusaha di Mid Valley Megamall dan The Gardens Mall akan menggunakan kaedah pembayaran QR oleh Touch ‘n Go eWallet pada tahun 2019, agar lebih ramai rakyat Malaysia boleh menikmati cara pembayaran yang lebih pantas dan mudah dengan hanya beberapa klik di telefon pintar.

Pada majlis pelancaran, Syahrunizam Samsudin, CEO kepada TNG Digital Sdn Bhd berkata, “Orang ramai kini boleh menikmati kemudahan tanpa tunai di destinasi pusat beli-belah nombor satu Malaysia dan turut menerima ganjaran hebat daripada jenama-jenama terbaik melalui Touch ‘n Go eWallet. Kami sangat teruja kerana pihak pengurusan Mid Valley Megamall dan The Gardens Mall turut sama ingin menjayakannya bersama kami. Hasrat kami adalah untuk menambah baik lagi usaha supaya lebih banyak kedai akan menggunakan kaedah pembayaran melalui Touch ‘n Go eWallet di masa akan datang.”

Bagi memacu ke arah komuniti tanpa tunai, TNG Digital menawarkan pin tambah nilai Touch ‘n Go eWallet berjumlah RM4 juta secara keseluruhan bermula dari 17 hingga 31 Disember 2018. Tiada sebarang pembelian minima yang diperlukan. Orang ramai juga boleh dapatkan pin tambah nilai Touch ‘n Go eWallet berjumlah RM10 daripada kios di Tingkat 3, Mid Valley Megamall (berhampiran Tealive) dan Tingkat 2, The Gardens Mall (berhampiran Starbucks). Orang ramai boleh terus menggunakan pin tambah nilai tersebut selepas menambah nilainya ke aplikasi Touch ‘n Go eWallet. Namun begitu, pin tambah nilai ini hanya boleh digunakan oleh pengguna eWallet pada kali pertama sahaja.

“Pembayaran tanpa tunai ialah pemacu sistem pembayaran masa hadapan. Kami berada di sini untuk memperkenalkan kepada orang ramai tentang perkhidmatan pembayaran yang dipercayai, lancar dan mudah yang akan memenuhi semua keperluan gaya hidup mereka,” tambah Syahrunizam.

Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Nikmati manfaat pembayaran tanpa tunai di pengusaha-pengusaha ini iaitu 4Fingers, Bath & Body Works, Boost Juice, Caring Pharmacy, Charles & Keith, Chillis, DOME Café, GNC, Haagen Dazs, Love & Co, Mou Tak Ding, MPH Bookstores, Pedro, Poh Kong, Popular Bookstore, Sacoor Brothers, Tealive, Tumi, Jaya Grocer serta banyak lagi.

Sebagai eWallet paling pantas berkembang di Malaysia dengan 1.8 million pengguna berdaftar, TNG Digital juga mensasarkan untuk menambah senarai pengusaha mereka. Syarikat ini juga kini bekerja rapat dengan rakan niaga seperti Mid Valley Megamall dan The Gardens Mall untuk mencapai sasaran 40,000 pengusaha di beberapa bulan akan datang.

Untuk maklumat dan perkembangan terbaharu serta terma dan syarat untuk setiap promosi, layari https://www.tngdigital.com.my/ dan log masuk ke www.facebook.com/touchngoewallet/.   eWallet ini boleh dimuat turun melalui  Apple App Store dan Google Play Store.

 

-TAMAT-

 

About TNG Digital

TNG Digital is revolutionising the eWallet landscape by providing a trusted, swift, and convenient platform for all lifestyle needs. Through this, TNG Digital is creating an efficient cashless ecosystem that enables improved business opportunities for all. TNG Digital caters to the ever-evolving needs of a digital society through a seamless payment ecosystem. This start-up comes as a result of a successful joint-venture between Touch ‘n Go Sdn. Bhd. and Ant Financial.

 

For media inquiries, please contact:

Zeno Malaysia      | Email: tngdzeno@zenogroup.com     | Tel: +603 2283 5922

Zoey Tan              | Mobile: +6016 715 2163

Fatin Nadia             | Mobile: +6012 644 7260

Joann Chong    | Mobile: +6012 381 2103